Перегляд за Автор "Верченко, М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання натуральних барників у виробництві варених ковбас(2019) Верченко, М.; Котляр, Є.; Топчій, О.Проведені дослідження, метою яких є вивчення можливості використання натурального барвнику червоної гами з гранату, який забезпечує високу екологічну якість, та оцінка можливості його використання для надання типового кольору вареним ковбасам. Для вирішення проблеми заміни нітриту натрію в рецептурах варених ковбасних виробів безпечними барвниками було поставлено завдання дослідити вплив отриманих барвників на кольорові характеристики модельних фаршевих систем.
- ДокументПоліфункціональна добавка з насіння олійних культур для збагачення м'ясних паштетів(2020) Верченко, М.; Гончаренко, Т. Ю.; Топчій, О. А.; Котляр, Є. О.На основі аналізу наукових публікацій та власних досліджень вивчено властивості різних видів насіння олійних культур, відібрано найбільш перспективні для використання в технологіях м’ясних продуктів види насіння. Проведено моделювання складу суміші насіння. Проаналізовано функціонально-технологічні властивості насіннєвої сировини та встановлена можливість модифікації культур шляхом механодеструкції. Проведено органолептичну оцінку модельних зразків м’ясних паштетів.