Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Верченко, М."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання натуральних барників у виробництві варених ковбас
    (2019) Верченко, М.; Котляр, Є.; Топчій, О.
    Проведені дослідження, метою яких є вивчення можливості використання натурального барвнику червоної гами з гранату, який забезпечує високу екологічну якість, та оцінка можливості його використання для надання типового кольору вареним ковбасам. Для вирішення проблеми заміни нітриту натрію в рецептурах варених ковбасних виробів безпечними барвниками було поставлено завдання дослідити вплив отриманих барвників на кольорові характеристики модельних фаршевих систем.
  • Документ
    Поліфункціональна добавка з насіння олійних культур для збагачення м'ясних паштетів
    (2020) Верченко, М.; Гончаренко, Т. Ю.; Топчій, О. А.; Котляр, Є. О.
    На основі аналізу наукових публікацій та власних досліджень вивчено властивості різних видів насіння олійних культур, відібрано найбільш перспективні для використання в технологіях м’ясних продуктів види насіння. Проведено моделювання складу суміші насіння. Проаналізовано функціонально-технологічні властивості насіннєвої сировини та встановлена можливість модифікації культур шляхом механодеструкції. Проведено органолептичну оцінку модельних зразків м’ясних паштетів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок