Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Венгеренко Аліса Вячеславівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Реконструкція ресторану «Хінкальня» в Київському районі м. Одеси з впровадженням у меню страв підвищеної харчової цінності
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2024) Венгеренко Аліса Вячеславівна
    У кваліфікаційній роботі ми розглядаємо реконструкцію ресторану «Хінкальня» в Київському районі м. Одеси з впровадженням у меню страв підвищеної харчової цінності. Хінкальня - мережа гостинних ресторанів з лаконічним меню головною стравою якого є хінкалі- приправлені спеціями соковиті м’ясні мішечки з тугого тіста. Мережа існує вже 8 років та налічує понад 30 ресторанів в 4 країнах світу. Кожен ресторан продуманий до дрібниць: від дизайну до найсмачніших та концептуальних страв в меню. Заклади цієї мережі включають в себе страви різної кухні, такі як грузинська, італійська, грецька та кримськотатарська. Взагалі ж «Хінкальня» це найбільша мережа ресторанів грузинської кухні, а це досить гострі страви, тому в даному проекті пропонується трошки змінити меню і впровадити до нього страви з підвищеною харчовою цінністю. Крім того, до меню закусочної будуть введені страви оздоровчого напрямку, такі що містять гарбуз, рисове борошно та інші види сировини багаті на біологічно-активні речовини.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок