Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Величко, Т. О."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь)
    (2013) Єгоров, Б. В.; Кочетова, А. О.; Величко, Т. О.; Хоренжий, Н. В.; Сусло, В. В.; Ісламов, В. А.; Турпурова, Т. М.
    У підручнику наведено основні положення організації технохімічного та технологічного контролю комбікормових виробництв, характеристика та вимоги до приймання, розміщення, зберігання і контролю сировини та готової продукції, рецепти комбікормів та методи їх розрахунку, основні принципи організації контролю технологічного процесу та управління якістю, ветеринарно-санітарного контролю, що забезпечує не тільки високу продуктивність тварин і птиці, а також можливість виробництва «здорової» тваринницької продукції для людства, методи боротьби із мікотоксинами. Сформульовані основні положення з організації кількісно-якісного обліку сировини і готової продукції. Для студентів вищих навчальних закладів напряму «Харчова технологія та інженерія» за програмами бакалаврів і спеціальності «Технологія зберігання та переробки зерна» за програмами спеціалістів і магістрів, а також для фахівців цехів та заводів з виробництва комбікормової продукції.
  • Документ
    Мікробіологія харчових виробництв
    (2016) Капрельянц, Л. В.; Пилипенко, Л. М.; Єгорова, А. В.; Пауліна, Я. Б.; Труфкаті, Л. В.; Кананихіна, О. М.; Величко, Т. О.; Килименчук, О. О.; Кручек, О. А.; Шпирко, Т. В.; Охотська, М. І.
    У навчальному посібнику викладений теоретичний і експериментальний матеріал із дисципліни «Мікробіологія харчових виробництв», яка є однією з базових для фахової підготовки бакалаврів із технологій харчових виробництв. Наведений у виданні матеріал спрямований на набуття студентами знань і практичних навичок у сфері управління технологіями та якістю харчових продуктів за мікробіологічними показниками. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», аспірантів та спеціалістів, які працюють у сфері мікробіології харчових виробництв.
  • Документ
    Технічна мікробіологія
    (2012) Капрельянц, Л. В.; Пилипенко, Л. М.; Єгорова, А. В.; Кананихіна, О. М.; Величко, Т. О.; Килименчук, О. О.; Шпирко, Т. В.; Труфкаті, Л. В.
    У посібнику надана інформація щодо методів дослідження морфології, культуральних та фізіолого-біохімічних властивостей мікроорганізмів; способів їхнього культивування; методів виділення чистих культур; способів кількісного обліку мікроорганізмів; методів мікробіологічного контролю на підприємствах харчової промисловості. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за професійним напрямом 6.051701 „Харчові технології та інженерія” всіх спеціальностей.
  • Документ
    Технічна мікробіологія
    (ОЛДІ-ПЛЮС, 2017) Капрельянц, Л. В.; Пилипенко, Л. М.; Єгорова, А. В.; Пауліна, Я. Б.; Кананихіна, О. М.; Величко, Т. О.; Труфкаті, Л. В.; Килименчук, О. О.; Шпирко, Т. В.
    У підручнику висвітлюються основні питання з технічної мікробіології харчових виробництв: морфологія, фізіологія, систематика, екологія мікроорганізмів, їхня роль у кругообігу речовин і енергії в природі. Наведені матеріали про роль мікроорганізмів у виникненні харчових захворювань і заходи запобігання їм на підприємствах харчової промисловості та в установах громадського харчування. Підручник підготовлений за новою програмою в зв’язку з введенням спеціальності «Біотехнологія». Порівняно з першим виданням книга доповнена основними відомостями з генетики мікрооргаізмів, про роль біологічно активних речовин і продуктів на основі пробіотичних культур, про методи промислового використання мікроорганізмів. Розширені та доповнені інші розділи. Затверджено Міністерством освіти і науки України для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».
  • Документ
    Ферментолізати висівок поживне середовище для пробіотичних культур
    (2019) Бужилов, М. Г.; Капрельянц, Л. В.; Величко, Т. О.; Пожіткова, Л. Г.
    В останні роки спостерігається підвищений запит на пробіотичні продукти, що обумовлено погіршенням екологічних проблем та появою великої кількості стресових ситуацій. Одним з пріоритетних напрямків в галузі здорового харчування населення є розробка нового покоління харчових продуктів функціонального призначення, які вміщують в своєму складі про- і пребіотики, та спрямовані на укріплення захисних функцій організму і зниження ризику впливу шкідливих факторів. Мета даного дослідження – вивчення закономірностей біотрансформації полісахаридів крохмалю з пшеничних висівок під дією амілаз для отримання субстратів з подальшим культивуванням мікроорганізмів – пробіотиків.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок