Перегляд за Автор "Варга, В. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ135627 Композиція інгредієнтів для приготування соусу дип з ламінарією "Океанічний"(2019) Тележенко, Л. М.; Козонова, Ю. О.; Варга, В. В.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування соусу дип з ламінарією, у якому шляхом введення нових компонентів, заміни функціонального інгредієнту на основі ламінарії (використання термічно необробленої, висушеної та подрібненої у порошок ламінарії), та жирового компоненту, а також введення нових компонентів (насіння кунжуту, насіння гарбуза, часнику та соку лимону), забезпечити одержання продукту з покращеними органолептичними властивостями та підвищеною харчовою цінністю, а також розширення асортименту.
- ДокументПричини виникнення пожеж у закладах ресторанного господарства та методи їх усунення(2018) Варга, В. В.За даними міжнародної асоціації пожежно-рятувальних служб, Україна знаходиться серед лідерів за кількістю загиблих під час пожеж у світі. Щороку в Україні гине 3,6 осіб на кожні 100 пожеж чи 5,7 осіб на кожні 100 000 населення. Протягом лише перших 3 місяців 2018 р. в Україні зареєстровано 11 111 пожеж.
- ДокументСучасні способи очистки стічних вод від іонів важких металів(2017) Новосельцева, В. В.; Варга, В. В.