Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ваймер, Маргарита"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка дієтичних соусів (проєкт соус-бару для еко-кафе)
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2022) Ваймер, Маргарита
    Кваліфікаційна робота складається з наступних розділів: Вступ в якому розглянуто актуальність наукової теми, практична значимість та наукова новизна в розробці нових соусів. Проведено літературний огляд, в якому проведено аналіз наукової літератури, щодо розробки нового виду дієтичного соусу на рослинній сировині, визначено пріоритетні напрямки розвитку при створенні нового продукту. Проаналізовано хімічний склад безглютенових видів борошна, як переспективних загущувачів у соусній продукції. У розділі 2 розроблено програму наукових досліджень, представлені необхідні методики для проведення досліджень, проведено аналіз методології для проведення наукового експерименту. У розділі 3 було проведено маркетингове дослідження, щодо споживання соусної продукції українцями, визначено перспективні види соусів ,що мають високий попит у споживачів. Вивчено показники якості основних компонентів для виготовлення соусів. За допомогою дегустаційного аналізу розроблено рецептурні композиції соусів. Досліджено нутріентний склад розробленої продукції та визначено зміну мікробіологічних та сенсорних показників соусів при зберіганні. У розділі 4 проведено розрахунок роботи підприємства з урахуванням новітніх підходів. Розроблено меню для закладу ресторанного господарства, в якому впроваджено нову технологію, підібрано устаткування для виробництва високоякісної продукції та її зберігання. В розділах 5-6 проведено аналіз небезпечних чинників на підприємстві та надано рекомендації щодо підвищення охорони праці на підприємстві та посилення екологізації підприємства. В розділі 7 розраховано основні техніко-економічні показники впровадження нового продукту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок