Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Вадакарія М."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Інноваційні формати підприємств ресторанного господарства: сучасний стан та перспективи в Україні
    (2022) Скляр В.; Вадакарія М.
    Проведено дослідження, мета якого - аналіз інноваційних форматів підприємств ресторанного господарства, які сприяють новому уявленню про типовий «ресторан», та аналіз ресторанного господарства в Україні. Інноваційні технології ресторанного бізнесу здатні піднести український ринок послуг на вищий рівень і стати основою економічного зростання всього туристичного сектору. Дослідження показало, що платоспроможні гості відвідуватимуть заклади формату cross-cooking або open kitchen, в яких вдало розвинена й анімаційна програма.. Успішними форматами будуть dark kitchen, Food to-go та Take away. Fast-casual та smart-casual формати ставатимуть все популярнішими. Для підприємців будуть цікавими інклюзивні та екологічні формати закладів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок