Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Вадакарія Марія Джонівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка інноваційної концепції ресторану на даху в м. Одеса
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Вадакарія Марія Джонівна
    Кваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка проекту ресторану на даху в м. Одеса, складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підпри-ємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної ква-ліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити уніка-льний простір преміум-класу на даху житлового комплексу Aston Hall, який поєд-нає вишукану гастрономію, сучасний дизайн у стилі морської яхти, панорамні кра-євиди та багатофункціональні зони для відпочинку та заходів. Науково-дослідної частини, присвяченої аналізу попиту на певні послуги ресторану, що проектується, а саме куріння кальянів в ресторанах. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розра-хунки роботи закладу, а саме розрахунок технологічного обладнання для вироб-ничих цехів, кількості персоналу, площ, необхідних для функціонування закладу, також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи у виробничих цехах та організації обслу-говування відвідувачів в залі. Організаційного розділу, де проведено аналіз основних та додаткових пос-луг, що пропонує заклад, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників під-приємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, за-пропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для виробничих цехів закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних ви-трат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок