Перегляд за Автор "ВДОВИЧЕНКО Валентин"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДіагностика виробничо-господарської діяльності підприємств м'ясопереробної галузі(ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2023) ВДОВИЧЕНКО ВалентинМетою роботи є дослідження теоретико-методичних основ та практичних рекомендацій щодо проведення діагностики виробничо-господарської діяльності м’ясопереробних підприємств. Відповідно до мети в роботі поставлені наступні завдання: – узагальнити теоретико-методологічні підходи до визначення категоріального апарату діагностики виробничо-господарської діяльності; – проаналізувати стан та перспективи розвитку ринку м’яса та продуктів його переробки в Україні; – провести комплексний аналіз ефективності виробничо-господарської діяльності двох м’ясопереробних підприємств; – розробити практичні рекомендації по підвищенню ефективності виробничо-господарської діяльності підприємств на основі виявлених резервів; – оцінити вплив впровадження практичних заходів на ефективність діяльності підприємств. Об’єкт дослідження ‒ процес діагностики виробничо-господарської діяльності підприємств м’ясопереробної галузі. Предметом дослідження єтеоретико-методичні засади та практичні рекомендації щодо діагностики виробничо-господарської діяльності підприємств м’ясопереробної галузі.