Перегляд за Автор "Біч Кирил"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційної концепції тематичного музею-ресторану в Приморському районі м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Біч КирилМетою кваліфікаційної роботи є розробка концепції тематичного музею-ресторану. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції музею-ресторану; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на вивчення досвіду роботи тематичних рес-торанів та музеїв-ресторанів; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг музею-рестоарну, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, на якій розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну приміщень. Представлено опис заходів з екологічної безпеки та оцінки рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показ-ників їх окупності та прибутків.