Перегляд за Автор "Бітюкова Юлія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження організаційно-управлінських інновацій ТОВ «Сільпо-Фуд»(ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики, 2023) Бітюкова ЮліяАктуальність теми «Впровадження організаційно-управлінських інновацій ТОВ ""Сільпо-Фуд""» обумовлена необхідністю підприємствам роздрібної торгівлі впроваджувати інноваційні процеси у своїй діяльності з метою покращення ряду економічних показників роботи, при цьому ґрунтуючись на засадах організаційно-управлінських змін, що у подальшому матимуть вплив у таких поняттях як продуктивність, ефективність та приріст прибутку. У першому розділі «Сутність та особливості впровадження організаційно-управлінських інновацій на підприємстві» охарактеризовано сутність ораганізаційно-управлінських інновацій та специфіку їх впровадження на підприємстві. У другому розділі «Характеристика ТОВ ""Сільпо-Фуд"" у розрізі ринку роздрібної торгівлі» проаналізовано ринок фуд-ритейлу в Україні, охарактеризовано діяльність ТОВ «Сільпо-Фуд», окреслено його організаційну структуру. У третьому розділі «Підвищення економічної ефективності підприємства за рахунок впровадження організаційно-управлінських інновацій» запропоновано удосконалити систему управління персоналу шляхом впровадження інформаційних технологій та підвищення продуктивності персоналу. Кваліфікаційна робота бакалавра містить 65 сторінок, 16 таблиць, 13 рисунків. Перелік посилань нараховує 33 найменування.