Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Білик, Валерія Володимирівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект загальнодоступного кафе здорового харчування для заміського комплексу «EcoVille» у с. Маяки Одеської обл.
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Білик, Валерія Володимирівна
    Актуальність теми: Загальнодоступне кафе здорового харчування пропонує населенню страви з органічної сировини від фермерів та новий вид спеціалізованих напоїв оздоровчої дії - піноподібних молочних коктейлів з корегованим жировим складом. За видом економічної діяльності, кафе здійснюватиме продаж їжі та напоїв, призначених для споживання на місці, з розважальною програмою або без неї. Методом обслуговування – обслуговування офіціантами із індивідуальною формою організації праці та готівковим і безготівковим способом розрахунку зі клієнтами. За ознакою сезонності та стаціонарності – постійно діючий стаціонарний заклад. Основна мета – це екологічність, головна ідея – це максимальне поєднання людини з природою «Фішка» комплексу – локальні страви, виготовлені з місцевих та привозних еко-продуктів. Метою дипломного проекту є проектування загальнодоступного кафе здорового харчування для заміського комплексу «EcoVille» у с. Маяки Одеської обл. Відповідно до поставленої мети визначено наступні задачі: - розробити доступне екологічне меню з якісними стравами , ураховуючи вимоги до ягості та екологічності сировини для страв. - скласти виробничу програму закладу і встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення. - на основі виробничої програми, провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві. - розрахувати показники економічної ефективності проекту .

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок