Перегляд за Автор "Булюк, В. І."
Зараз показуємо 1 - 15 з 15
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАктивні методи навчання - важлива складова підготовки студентів(2022) Шоляк, О. І.; Булюк, В. І.
- ДокументВикористання методики системного аналізу при викладанні дисципліни «Безпека життєдіяльності»(2020) Булюк, В. І.; Сахарова, З. М.
- ДокументВплив викладача на мотивацію студентів до саморозвитку(2019) Булюк, В. І.; Мураховський, В. Г.Викладач являється основним впливовим фактором навколишнього середовища у керуванні розвитком студента, як об’єкта управління, в ході навчального процесу. Завдання викладача не розвивати студента на протязі навчання, а дати важливе розуміння того, що студент повинен навчитися саморозвиватися безперервно на протязі всього життя.
- ДокументВплив методики навчально–педагогічного процессу на самореалізацію громадянськості особистості в стінах вищого навчального закладу(2017) Швець, В. Г.; Булюк, В. І.Методико-педагогічний процес передбачає совмісну діяльність педагога та студента, який поєднує у собі рішення завдань навчання, розвитку, виховання та психологічної підготовки студента у гармонії взаємообумовленості.
- ДокументВплив навчально-педагогічного процесу на освідомлення почуття громадянина України(2018) Швець, В. Г.; Булюк, В. І.Серед першочергових завдань, які держава висуває перед сучасною освітою, важливе місце належить освідомленню кожним студентом почуття громадянина, як найважливішої ланки виховання освіченої, творчої особистості, становленню її фізичного і морального здоров'я, забезпеченню пріоритетності розвитку людини, відтворенню й трансляції культури й духовності в усій різноманітності вітчизняних та світових зразків.
- ДокументДомедична допомога при нещасних випадках(Освіта України, 2018) Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.; Сахарова, З. М.; Булюк, В. І.У навчальному посібнику викладаються способи надання домедичної допомоги при невідкладних станах потерпілих, які виникають у звичайних, надзвичайних та екстремальних умовах. Навчальний посібник призначено для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування».
- ДокументМетодика проведення лабораторних робіт з основ охорони праці в умовах дистанційного навчання(2021) Сахарова, З. М.; Булюк, В. І.; Пуга, В. В.
- ДокументМетодика підготовки студентів до Всеукраїнських студентських олімпіад з дисциплін на кафедрі БЖД(2019) Булюк, В. І.; Лисюк, В. М.Проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисциплін «Безпека життєдіяльності», «Цивільний захист» та «Основи охорони праці» в ОНАХТ можна розглядати як форму якісної підготовки студентів до ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади.
- ДокументМетодика підготовки та проведення І етапу всеукраїнських студентських олімпіад(2017) Мураховський, В. Г.; Булюк, В. І.Проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з окремих дисциплін, напрямів та спеціальностей у ВНЗ можна розглядати як форму якісної підготовки студентів до Всеукраїнської студентської олімпіади.
- ДокументОлімпіада як форма організації наукової роботи студентів(2017) Булюк, В. І.В системі організації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладах важливе місце займають студентські олімпіади.
- ДокументОхорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)(2020) Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.; Мирошніченко, О. М.; Сахарова, З. М.; Неменуща, С. М.; Булюк, В. І.Навчальний посібник «Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)» призначено для ознайомлення майбутніх спеціалістів з основними міжнародними і вітчизняними законодавчими та нормативно-правовими актами в галузі охорони праці, які є чинними на підприємствах, в установах та організаціях України на сьогоднішній день та допомогти сформувати уміння у вирішенні питань охорони праці на робочих місцях. Навчальний посібник розроблено згідно з робочою навчальною програмою дисципліни «Охорона праці та цивільний захист в галузі» для студентів спеціальності181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання.
- ДокументОцінка професійного ризику на підприємствах харчової галузі України: стан і проблеми(2019) Неменуща, С. М.; Булюк, В. І.Підвищення ефективності виробництва та зменшення рівня травматизму у зв’язку з ускладненням технологічних процесів, а отже і рівня професійного ризику є актуальними на сьогоднішній день.
- ДокументПрофесійне здоровʼя працівників на підприємствах харчовової промисловості – основа високоефективної діяльності(2020) Неменуща, С. М.; Булюк, В. І.Збереження здоров’я працівників на виробництві у харчовій промисловості є важливим чинником забезпечення високоефективної професійної діяльності. І першочергова роль у цьому процесі, відповідно до міжнародних стандартів, відводиться управлінському персоналу.
- ДокументПідвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників як необхідна складова професійного розвитку(2020) Лисюк, В. М.; Булюк, В. І.; Пуга, В. В.
- ДокументСучасний стан охорони праці в Україні(2021) Неменуща, С. М.; Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.; Булюк, В. І.