Перегляд за Автор "Булюк, В. І."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАктивні методи навчання - важлива складова підготовки студентів(2022) Шоляк, О. І.; Булюк, В. І.
 - ДокументВплив методики навчально–педагогічного процессу на самореалізацію громадянськості особистості в стінах вищого навчального закладу(2017) Швець, В. Г.; Булюк, В. І.Методико-педагогічний процес передбачає совмісну діяльність педагога та студента, який поєднує у собі рішення завдань навчання, розвитку, виховання та психологічної підготовки студента у гармонії взаємообумовленості.
 - ДокументВплив навчально-педагогічного процесу на освідомлення почуття громадянина України(2018) Швець, В. Г.; Булюк, В. І.Серед першочергових завдань, які держава висуває перед сучасною освітою, важливе місце належить освідомленню кожним студентом почуття громадянина, як найважливішої ланки виховання освіченої, творчої особистості, становленню її фізичного і морального здоров'я, забезпеченню пріоритетності розвитку людини, відтворенню й трансляції культури й духовності в усій різноманітності вітчизняних та світових зразків.
 - ДокументМетодика проведення лабораторних робіт з основ охорони праці в умовах дистанційного навчання(2021) Сахарова, З. М.; Булюк, В. І.; Пуга, В. В.
 - ДокументМетодика підготовки студентів до Всеукраїнських студентських олімпіад з дисциплін на кафедрі БЖД(2019) Булюк, В. І.; Лисюк, В. М.Проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисциплін «Безпека життєдіяльності», «Цивільний захист» та «Основи охорони праці» в ОНАХТ можна розглядати як форму якісної підготовки студентів до ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади.
 - ДокументОлімпіада як форма організації наукової роботи студентів(2017) Булюк, В. І.В системі організації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладах важливе місце займають студентські олімпіади.
 - ДокументПрофесійне здоровʼя працівників на підприємствах харчовової промисловості – основа високоефективної діяльності(2020) Неменуща, С. М.; Булюк, В. І.Збереження здоров’я працівників на виробництві у харчовій промисловості є важливим чинником забезпечення високоефективної професійної діяльності. І першочергова роль у цьому процесі, відповідно до міжнародних стандартів, відводиться управлінському персоналу.
 - ДокументПідвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників як необхідна складова професійного розвитку(2020) Лисюк, В. М.; Булюк, В. І.; Пуга, В. В.
 - ДокументСучасний стан охорони праці в Україні(2021) Неменуща, С. М.; Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.; Булюк, В. І.