Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Брітікова Маргарита"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Нова концепція розвитку ресторану у м. Одеса шляхом впровадження меню з локальних продуктів
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Брітікова Маргарита
    АНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: «Нова концепція розвитку ресторану у м. Одеса шляхом впровадження меню з локальних продуктів» Метою кваліфікаційної роботи є розробка проекту нової концепції розвитку ресторану шляхом впровадження меню з локальних продуктів. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції розвитку ресторану шляхом впровадження меню з локальних продуктів; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на пошук найбільш актуальних та доцільних послуг ресторану «Les» після впровадження нового формату роботи закладу; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де надано опис генерального плану підприємства, наведені об`ємно-планувальні рішення для ресторану «Les», пропозиції щодо дизайну, а також запропоновано заходи щодо охорони праці на підприємстві, пожежної безпеки, цивільної оборони та заходи щодо збереження навколишнього середовища. - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово- господарської та організаційно-економічної діяльності ресторану, витрат на інноваційні технології, обладнання та їх встановлення, розхідні інші витрати, розрахунок інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 123 стор.; таблиць – 38 додатків – 11 графічних аркушів – 8

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок