Перегляд за Автор "Бочевар, Р. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання дріжджових підкормок «ENОGRUP» для зброджування виноградного сусла в технології білих столових вин(2016) Бочевар, Р. І.; Мельник, І. В.Досліджено виноградне сусло, для зброжування якого використовували дріжджі компанії «ENОGRUP». Аналізувалась тривалість процесу зброжування виноградного сусла у випадку використання дріжджових підкормок.
- ДокументВплив оброблення сучасними бентонітами на прозорість білих столових виноматеріалів(2015) Мельник, І. В.; Чебукін, П. П.; Бочевар, Р. І.Експериментальне обґрунтування та впровадження сучасних високогігієнічних сорбційних матеріалів для обробки виноматеріалів, мають велике технологічне значення і вкрай актуальні для виноробного виробництва.