Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Борщ, А. А."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    57959 Спосіб автоматичного керування процесом приготування емульсії для цукрового печива
    (2011) Муратов, В. Г.; Борщ, А. А.; Камінський, А. Я.
    Спосіб автоматичного керування процесом приготування емульсії для цукрового печива, що включає в себе подрібнення часток емульсії шляхом механічного змішування та переміщення крізь емульсатор та вимірювальний бачок у рециркуляційному режимі впродовж відповідного відрізку часу, вимірювання і стабілізацію температури емульсії у змішувачі і вимірювальному бачку шляхом зміни витрат гарячої води на підігрів, який відрізняється тим, що додатково вимірюють вплив каналу регулювання температури в емульсаторі на канал регулювання температури у вимірювальному бачку і компенсують цей вплив пропорційно результату вказаного вимірювання зміною задання температури у вимірювальному бачку, вимірюють стійкість емульсії й при рівності заданого і отриманого цим вимірюванням результату закінчують процес приготування емульсії.
  • Документ
    Теплоэнергетический аудит пищекомбината
    (2012) Терзиев, С. Г.; Борщ, А. А.
  • Документ
    Теплоэнергетический аудит – первый этап повышения энергетической эффективности пищеконцентратного производства
    (2014) Борщ, А. А.
    Обоснованы пути, чтобы максимально минимизировать энерге­тические потери. Эти решения позволяют не только повысить энергоэффективность, но и создать комфортные условия для работы.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок