Перегляд за Автор "Борщ, А. А."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ57959 Спосіб автоматичного керування процесом приготування емульсії для цукрового печива(2011) Муратов, В. Г.; Борщ, А. А.; Камінський, А. Я.Спосіб автоматичного керування процесом приготування емульсії для цукрового печива, що включає в себе подрібнення часток емульсії шляхом механічного змішування та переміщення крізь емульсатор та вимірювальний бачок у рециркуляційному режимі впродовж відповідного відрізку часу, вимірювання і стабілізацію температури емульсії у змішувачі і вимірювальному бачку шляхом зміни витрат гарячої води на підігрів, який відрізняється тим, що додатково вимірюють вплив каналу регулювання температури в емульсаторі на канал регулювання температури у вимірювальному бачку і компенсують цей вплив пропорційно результату вказаного вимірювання зміною задання температури у вимірювальному бачку, вимірюють стійкість емульсії й при рівності заданого і отриманого цим вимірюванням результату закінчують процес приготування емульсії.
- ДокументТеплоэнергетический аудит пищекомбината(2012) Терзиев, С. Г.; Борщ, А. А.
- ДокументТеплоэнергетический аудит – первый этап повышения энергетической эффективности пищеконцентратного производства(2014) Борщ, А. А.Обоснованы пути, чтобы максимально минимизировать энергетические потери. Эти решения позволяют не только повысить энергоэффективность, но и создать комфортные условия для работы.