Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Боровський, Богдан"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт їдальні киргизької кухні в м. Южноукраїнськ Миколаївської обл.
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2022) Боровський, Богдан
    Ресторанний бізнес у міжнародній сфері – це інтегрована сфера підприємницької діяльності, пов’язана з організацією виробництва та управління рестораном, що спрямована на задоволення потреб споживачів, а також на отримання прибутку. Саме такі властивості є визначними і для міжнародного ресторанного сектору. Розглянута тема дипломного проекту є актуальною тому, що спеціалізацією об'єкта дослідження є галузь ресторанного господарства. Головною метою проектованого підприємства є проникнення на ринок і наступне розширення ринкової частки. Головною стратегією підприємства повинна стати комплексна стратегія з надання продукції високої якості і за нижчими цінами, а також розширення асортименту. Виходячи з цього, стратегією маркетингу обирається, стратегія розширення попиту за рахунок стимулювання обсягу продажів, цінової політики і нецінових факторів конкурентної боротьби, створення позитивного іміджу закладу. Крім того, аналіз ринку послуг показує в даному регіоні дефіцит їдалень киргизької кухні. З метою інтенсифікації й раціоналізації виробництва в цехах підприємства будуть організовані й виділені технологічні лінії: лінії обробки сировини; лінії виробництва закусок, страв, напоїв і іншої продукції. Також в цехах буде встановлено новітнє сучасне виробниче встаткування, що полегшить працю робітників і забезпечить щадні режими готування продукції, з метою збереження основних біологічно активних речовин у харчових продуктах. Відвідувачі зможуть одержати обслуговування високого рівня. Споживачів можуть зацікавити: - різноманітний асортименти продукції; - чудовий смак страв; - свіжість виробів; - цінова доступність та оригінальність продукції; - продукція на будь-які смакові переваги; - зовнішня привабливість; - дружня атмосфера обслуговування; - увічливе, швидке обслуговування. Виходячи із цього, можна зробити висновок, що діючі в цьому районі підприємства ресторанного господарства не можуть повною мірою задовольнити існуючий на даному ринку попит і є реальна потреба в такому закладі з високим рівнем сервісу, якістю обслуговування й невисокими цінами. Метою дипломного проекту є проектування їдальні киргизької кухні в м. Южноукраїнськ Миколаївської обл.. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання: - провести аналіз регіонального ринку послуг підприємств харчування заданого регіону й вибір типу підприємства. - розробити концепцію підприємства. - розробити меню їдальні киргизької кухні закладу. - скласти виробничу програму їдальні киргизької кухні і встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення. - провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів закладу, беручи за основу виробничу програму (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві. - розрахувати показники економічної ефективності їдальні киргизької кухні й встановити рівень рентабельності, середній чек закладу та термін окупності проекту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок