Перегляд за Автор "Борноус, С. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ42550 Спосіб автоматичного керування процесом виробництва натурального оцту(2009) Борноус, С. В.; Муратов, В. Г.Спосіб автоматичного керування процесом виробництва натурального оцту, що включає вимірювання і регулювання температури культуральної рідини в окислювачі шляхом зміни витрат холодної води крізь теплообмінник окислювача, вимірювання і регулювання рівня в окислювачі шляхом зміни витрат сусла, який відрізняється тим, що вимірюють і регулюють температуру сусла на вході в окислювач шляхом зміни витрат гарячої води крізь підігрівач сусла, вимірюють і регулюють поточне значення витрат повітря в окислювачі шляхом зміни витрат повітря, що йде в окислювач на аерацію, вимірюють поточне значення співвідношення цих витрат повітря з об'ємом культуральної рідини в окислювачі та пропорційно здобутому цим вимірюванням результату коректують завдання регулятору витрат повітря, вимірюють температуру охолоджувальної води і пропорційно здобутому цим вимірюванням результату коректують настройки регулятору температури оцту, вимірюють температуру холодної води і коректують настройки регулятору температури в окислювачі пропорційно здобутому цим вимірюванням результату.