Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бордун, Т.В."

Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    94651 Спосіб виробництва кормової добавки
    (Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Єгоров, Б.В.; Кузьменко, Ю.Я.; Бордун, Т.В.
    Спосіб виробництва кормової добавки, що включає подрібнення, змішування відходів тваринного походження із зерновим наповнювачем, екструдування отриманної суміші і наступне пакування, який відрізняється тим, що зерновий наповнювач подрібнюють до розміру частинок 2-3 мм і змішують з щільним мідійним залишком при співвідношенні (80-90):(10-20), суміш екструдують при 110-130 °C і тиску 2-3 МПа, а отриманий екструдат охолоджують до температури, яка не перевищує температуру оточуючого середовища більше ніж на 10 °C, і подрібнюють.
  • Документ
    Вдосконалення методичної основи підготовки студентів до курсового, дипломного проектування
    (2016) Браженко, В.Є.; Бордун, Т.В.; Донець, Л.Я
    В умовах впровадження інноваційних технологій на підприємствах зернопереробної промисловості, застосування найсучаснішого обладнання з високим рівнем автоматизації загострюються питання теоретичної та практичної підготовки студентів до виконання реальних курсових, дипломних проектів.
  • Документ
    Науково-дослідна робота студентів — важливий чинник формування моделі сучасного спеціаліста
    (2013) Воєцька, О.Є.; Лапінська, А.П.; Бордун, Т.В.; Макаринська, А.В.
    Загальносвітові тенденції вищої освіти - розвиток в спеціалісті наукового мислення і творчого підходу до проблем науки і виробництва, а також виховання в ньому потреби і вироблення здатності добувати і удосконалювати знання самостійно.
  • Документ
    Науково-методичні аспекти тренінгів на підприємствах комбікормової промисловості
    (2016) Єгоров, Б.В.; Макаринська, А.В.; Воєцька, О.Є.; Бордун, Т.В.
    Запорука успіху будь-якого сучасного підприємства – постійне вдосконалення та розвиток навичок персоналу. Розвиток кадрового наукововиробничого потенціалу заснований на різних формах навчального процесу, метою яких є підвищення інтелектуального і професійного рівня співробітників.
  • Документ
    Ознайомлювальна практика: досвід проведення
    (2015) Воєцька, О.Є.; Лапінська, А.П.; Бордун, Т.В.
    Завершальним етапом навчального процесу підготовки бакалаврів на 1 курсі є ознайомлювальна практика, яка повинна закласти основи формування професійної компетентності майбутніх фахівців. Важливим фактором при проведенні ознайомчої практики є вибір місця її проходження.
  • Документ
    Особливості викладання дисциплін «Технології харчових виробництв»
    (2015) Воєцька, О.Є.; Бордун, Т.В.
    Одним із головних завдань нашої академії є підготовка висококваліфікованих кадрів для харчової промисловості, які поєднуючи теорію і практику вміють аналізувати стан виробництва, виявляти вузькі місця у технологічному процесі та знаходити нові технологічні рішення, використовуючи вітчизняний та закордонний досвід.
  • Документ
    Особливості формування рецептур комбікормів для співучої та декоративної птиці
    (2015) Єгоров, Б.В.; Бордун, Т.В.
    Декоративна та співуча птиця, як і все живе, потребують повноцінної годівлі для підтримання життєдіяльності та здоров’я організму. Комбікорм повинен містити всі компоненти, які необхідні для вироблення енергії, росту, регенерації тканин, а також для регулювання обміну речовин.
  • Документ
    РЕST-аналіз маркетингового середовища підприємств з виробництва комбікормів для декоративної та співучої птиці
    (2015) Мардар, М.Р.; Бордун, Т.В.; Кручек, О.А.; Пономаренко, Т.
    За допомогою PEST-аналізу здійснюється аналіз макросередовища підприємства, що значною мірою дозволяє розробити фінансову стратегію, яка була б адекватною до умов макросередовища.
  • Документ
    РЕST-аналіз маркетингового середовища підприємств з виробництва комбікормів для декоративної та співучої птиці
    (2015) Мардар, М.Р.; Єгоров, Б.В.; Бордун, Т.В.; Кручек, О.А.; Пономаренко, Т.
    За допомогою PEST-аналізу здійснюється аналіз макросередовища підприємства, що значною мірою дозволяє розробити фінансову стратегію, яка була б адекватною до умов макросередовища.
  • Документ
    Тривимірне моделювання як засіб автоматизованого проектування
    (2014) Донець, Л.Я.; Бордун, Т.В.
    На сьогоднішній день програмою підготовки фахівців передбачено вивчення дисципліни «Основи автоматизованого проектування», яка дозволяє шукати нові засоби презентації розробок і підвищує ефективність впровадження їх у промисловість. Не складають виключення і промислововиробничі підприємства, продукт яких представляє собою складні конструкторські розробки. Вирішення даної задачі можливо при впроваджені сучасних інформаційних технологій і засобів автоматизації в проектне виробництво таких, як 3D-моделювання.
  • Документ
    Формування самостійності студентів у навчальному процесі
    (2014) Бордун, Т.В.; Воєцька, О.Є.
    Самостійна робота є одним з найважливіших компонентів освітнього процесу, що передбачає інтеграцію різних видів індивідуальної та колективної навчальної діяльності, яка здійснюється як під час аудиторних, поза аудиторних занять, без участі викладача, так і під його безпосереднім керівництвом. У контексті сучасної системи навчання самостійна робота домінує серед інших видів навчальної діяльності студентів після практичної підготовки та дозволяє розглядати накопичувані знання як об’єкт власної діяльності студента.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок