Перегляд за Автор "Бондарєва, Г. Б."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ36829 Спосіб виробництва сирцевих пряників(2008) Козлов, Г. Ф.; Бондарєва, Г. Б.Спосіб виробництва сирцевих пряників, що включає приготування емульсії шляхом змішування меланжу, амонію вуглекислого, соди, сухого ароматизатора і солодкого компонента, введення одержаної емульсії в борошно, заміс тіста, його оброблення і випікання заготовок, який відрізняється тим, що як солодкий компонент використовують інвертний сироп, а емульсію вводять в суміш пшеничного борошна вищого сорту і борошна із солоду ячменю.
- Документ37300 Спосіб виробництва сирцевих пряників(2008) Козлов, Г. Ф.; Бондарєва, Г. Б.Спосіб виробництва сирцевих пряників, що включає приготування емульсії шляхом змішування меланжу, амонію вуглекислого, соди, добавки, сухого ароматизатора і солодкого компонента, введення одержаної емульсії в борошно, заміс тіста, його оброблення і випікання заготовок, який відрізняється тим, що як солодкий компонент використовують інвертний сироп і як добавку використовують препарат винних дріжджів.
- Документ37308 Спосіб виробництва сирцевих пряників(2008) Козлов, Г. Ф.; Бондарєва, Г. Б.Спосіб виробництва сирцевих пряників, що включає приготування емульсії шляхом змішування меланжу, амонію вуглекислого, соди, добавки, сухого ароматизатора і солодкого компонента, введення одержаної емульсії в борошно, заміс тіста, його оброблення і випікання заготовок, який відрізняється тим, що як добавку використовують цитрат кальцію і як солодкий компонент використовують інвертний сироп, а емульсію вводять в суміш пшеничного борошна вищого сорту і борошна із солоду ячменю.