Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бондарєва, Г. Б."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    36829 Спосіб виробництва сирцевих пряників
    (2008) Козлов, Г. Ф.; Бондарєва, Г. Б.
    Спосіб виробництва сирцевих пряників, що включає приготування емульсії шляхом змішування меланжу, амонію вуглекислого, соди, сухого ароматизатора і солодкого компонента, введення одержаної емульсії в борошно, заміс тіста, його оброблення і випікання заготовок, який відрізняється тим, що як солодкий компонент використовують інвертний сироп, а емульсію вводять в суміш пшеничного борошна вищого сорту і борошна із солоду ячменю.
  • Документ
    37300 Спосіб виробництва сирцевих пряників
    (2008) Козлов, Г. Ф.; Бондарєва, Г. Б.
    Спосіб виробництва сирцевих пряників, що включає приготування емульсії шляхом змішування меланжу, амонію вуглекислого, соди, добавки, сухого ароматизатора і солодкого компонента, введення одержаної емульсії в борошно, заміс тіста, його оброблення і випікання заготовок, який відрізняється тим, що як солодкий компонент використовують інвертний сироп і як добавку використовують препарат винних дріжджів.
  • Документ
    37308 Спосіб виробництва сирцевих пряників
    (2008) Козлов, Г. Ф.; Бондарєва, Г. Б.
    Спосіб виробництва сирцевих пряників, що включає приготування емульсії шляхом змішування меланжу, амонію вуглекислого, соди, добавки, сухого ароматизатора і солодкого компонента, введення одержаної емульсії в борошно, заміс тіста, його оброблення і випікання заготовок, який відрізняється тим, що як добавку використовують цитрат кальцію і як солодкий компонент використовують інвертний сироп, а емульсію вводять в суміш пшеничного борошна вищого сорту і борошна із солоду ячменю.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок