Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бондаренко Ганна "

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка концепції гриль-бару при кафе в м. Одеса
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Бондаренко Ганна
    Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: обґрунтування концепції; технологічний розділ; організаційний розділ; аналіз інвестиційної привабливості проєкту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку проєкту наведено характеристику та аналіз ринку ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію для закладу ресторанного господарства, а саме кафе «Мінімаліст» в м. Одеса. Заклад ресторанного господарства «Мінімаліст» - кафе європейської кухні у самому центрі м. Одеса. Заклад розташований за адресою: вулиця Пушкінська, 31. Метою введення нової концепції у кафе «Мінімаліст» є підвищення конкурентоздатності закладу, розширення додаткових послуг закладу для утримання постійних та приваблення нових гостей та удосконалення вже що діючих послуг. Проєкт по відкриттю гриль-бару у складі кафе відрізняється низькими стартовими вкладеннями і високою рентабельністю. Головними ідеями є: реконструкція літньої тераси, встановлення доготівельного цеху у торговому залі, розробка особливого меню та розширення додаткових послуг. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проєкту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок