Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бондаренко, Н.В."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Математичне моделювання оптимальних режимів термічного оброблення напівкопчених ковбас
    (2015) Бондаренко, Н.В.; Солецька, А.Д.
    У зв’язку з тим, що сьогодні з’являється дефіцит сировини й збільшуються витрати на виробництво продукції, пошук найбільш вигідних технологічних рішень, з погляду економії й збільшення прибутку, є актуальним питанням для м'ясної промисловості.
  • Документ
    Шляхи формування професійної компетенції студента при вивченні технологічних дисциплін
    (2013) Бондаренко, Н.В.
    В умовах зростання конкуренції між м’ясопереробними підприємствами в Україні необхідно докорінно покращити якість підготовки фахівців м’ясопереробного виробництва. Цього можна досягти шляхом підвищення рівня навчального процесу, впроваджуючи нові, більш ефективні форми і методи викладання матеріалу.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок