Перегляд за Автор "Бондаренко, Н.В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМатематичне моделювання оптимальних режимів термічного оброблення напівкопчених ковбас(2015) Бондаренко, Н.В.; Солецька, А.Д.У зв’язку з тим, що сьогодні з’являється дефіцит сировини й збільшуються витрати на виробництво продукції, пошук найбільш вигідних технологічних рішень, з погляду економії й збільшення прибутку, є актуальним питанням для м'ясної промисловості.
- ДокументШляхи формування професійної компетенції студента при вивченні технологічних дисциплін(2013) Бондаренко, Н.В.В умовах зростання конкуренції між м’ясопереробними підприємствами в Україні необхідно докорінно покращити якість підготовки фахівців м’ясопереробного виробництва. Цього можна досягти шляхом підвищення рівня навчального процесу, впроваджуючи нові, більш ефективні форми і методи викладання матеріалу.