Перегляд за Автор "Бондар, М. М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ145648 Композиція інгредієнтів для приготування кисломолочного десертного продукту "Здоров'я"(2020) Соломон, А. М.; Бондар, М. М.; Д'яконова, А. К.Композиція інгредієнтів для приготування кисломолочного десертного продукту, що містить молоко коров'яче, мед бджолиний натуральний, гліцин, стабілізатор, вівсяний компонент, підсолоджувач та закваску, до складу якої входять Lactobacterium acidophilus, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Streptococcus, thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum та Lactococcus lactis subsp. diacetilactis, яка відрізняється тим, що вона додатково містить молоко сухе знежирене, вершки, борошно рисове, бджолине обніжжя та концентрат топінамбура, як вівсяний компонент композиція містить борошно вівсяне, як підсолоджувач - фруктозу, як стабілізатор - крохмаль розчинний, пектин, желатин та натрій лимоннокислий, при цьому закваска додатково містить Bifidobacterium adolescentis.