Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бондар, М. М."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    145648 Композиція інгредієнтів для приготування кисломолочного десертного продукту "Здоров'я"
    (2020) Соломон, А. М.; Бондар, М. М.; Д'яконова, А. К.
    Композиція інгредієнтів для приготування кисломолочного десертного продукту, що містить молоко коров'яче, мед бджолиний натуральний, гліцин, стабілізатор, вівсяний компонент, підсолоджувач та закваску, до складу якої входять Lactobacterium acidophilus, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Streptococcus, thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum та Lactococcus lactis subsp. diacetilactis, яка відрізняється тим, що вона додатково містить молоко сухе знежирене, вершки, борошно рисове, бджолине обніжжя та концентрат топінамбура, як вівсяний компонент композиція містить борошно вівсяне, як підсолоджувач - фруктозу, як стабілізатор - крохмаль розчинний, пектин, желатин та натрій лимоннокислий, при цьому закваска додатково містить Bifidobacterium adolescentis.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок