Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бова, Тетяна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі на основі оцінки факторів внутрішнього і зовнішнього середовища
    (ОНАХТ, кафедра економіки промисловості, 2021) Бова, Тетяна
    Метою виконання роботи є вивчення теоретичних і практичних аспектів щодо визначення шляхів підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі на основі оцінки факторів їх внутрішнього і зовнішнього середовища на прикладі ПрАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч»» та ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»». Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі. Предметом дослідження є методи виміру й оцінки конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі на основі оцінки факторів внутрішнього і зовнішнього середовища.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок