Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Блідар Аліна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    РОЗРОБКА СИСТЕМИ НАССР ДЛЯ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ У НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ РЕСТОРАН «112» ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ХАРЧУВАННЯ ОНТУ
    (ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2024) Блідар Аліна
    Робота викладена на 129 сторінках, що містить 5 розділів, 5 ілюстрацій, 17 таблиць, 42 інформаційних джерел та 1 додаток. Об’єктом розгляду є продукт напівфабрикат ""Млинці з м’ясом заморожені вітчизняного виробництва. Предмет роботи – споживчі властивості та нормативні документи, що регулюють якість та безпечність продукту ""Млинці з м’ясом заморожені"". Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності харчового продукту ""Млинці з м’ясом заморожені"", що реалізуються на ринку України і особливості розробки системи НАССР для заморожених напівфабрикатів для впровадження у навчально-науковий ресторан «112» ОНТУ. У першому розділі представлено аналіз сучасного стану ринку та стан імпортно-експортних операцій відносно млинців з м’ясом, основні чинники формування якості продукту ""Млинці з м’ясом заморожені"", вивчено асортимент, харчова цінність, особливості технології виробництва. У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідження напівфабрикату ""Млинці з м’ясом заморожені"". У третьому розділі наведено аналіз структури асортименту млинців з м’ясом в торговельних мережах м. Одеси, товарознавча оцінка якості продукту за маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними показникам. Четвертий розділ містить основні заходи при розробці системи НАССР для заморожених напівфабрикатів для впровадження у навчально-науковий ресторан «112» ОНТУ та протокол аналізу небезпек і оцінки ризиків. П'ятий розділ містить заходи щодо охорони праці та безпечної евакуації персоналу під час пожежі, вимоги до мікроклімату, освітлення та інші. Ключові слова: млинці з м’ясом заморожені, показники якості, нормативні документи, система НАССР Рік виконання роботи - 2024. Рік захисту роботи - 2024.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок