Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Блох Ганна"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження повітророздільної установки продуктивністю 1200 кг/год для виробництва рідкого азоту
    (ОНТУ, кафедра кріогенної техніки, 2024) Блох Ганна
    Газоподібний азот використовується в чорній і кольоровій металургії (при виробництві чистих металів), хімічній промисловості (для виробництва аміаку). При переробці нафти використовують азот в якості захисного інертного середовища. Рідкий азот застосовується в ракетній техніці, в атомній енергетиці та радіоелектроніці, (для створення інертного середовища, охолодження, при різних дослідженнях в термостатичних умовах). Останнім часом рідкий азот стали широко застосовувати при зберіганні і транспортуванні харчових продуктів.. У роботі виконано термодинамічний розрахунок однієї з таких установок для отримання рідкого харчового азоту. Визначено параметри в вузлових точках установки та параметри потоків на вході і виході з апаратів. Розрахунок процесу ректифікації виконаний за методом Мак-Кеба і Тіле в результаті чого було визначено дійсне число ректифікаційних тарілок. Був проведений розрахунок основного та додаткового теплообмінника, визначено розрахункове число трубок в кожному шарі, довжини трубок в кожному шарі та розраховані гідравлічні втрати. Повітророздільна установка може бути використана як для потреб народного господарства, так і для постачання в райони з помірним та тропічним кліматом.
  • Документ
    Розробка інноваційного вагового дозатора рідких харчових продуктів
    (ОНТУ, кафедра процесів, обладнання та енергетичного менеджменту, 2023) Блох Ганна
    Дипломний прект: 65 с., 11 рис., 7 табл., 10 джерел інформації, 1 дода- ток. Об'єкт дослідження: дозатор ваговий рідких харчових продуктів. який призначений для загрузки і охолодження або нагріву та підтримки при заданій температурі рідких продуктів, кількість яких задається по вазі. Мета роботи – підвищення якісних характеристик операцій тех- нологічного процесу – прийому, охолодження або нагріву до заданої темпе- ратури і короткочасного зберігання ( підтримування в технологічному ре- жимі ) харчових мас . Виконані опис технологічного процессу та критичний огляд існуючо- го обладнання з патентним пошуком. Проведені необхідні розрахунки. Висвітлені правила безпечної експлуатації обладнання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок