Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Биков Дмитро"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вивчення доцільності виробництва amber wine з сорту винограда Іршаї Олівер
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2023) Биков Дмитро
    Робота присвячена вивченню доцільності виробництва amber wine з сорту винограда Іршаї Олівер в умовах півдня країни. Актуальність теми: Одним із сучасних напрямків у виноробстві сьогодні є популярність натуральних спеціальних вин за Кахетинською технологією, що зростає по всьому світу. Окремим цікавим напрямком, на наш погляд, є застосування нетрадиційних для кахетинської технології, у тому числі мускатних сортів винограду, що, можливо, урізноманітнювало б палітру різноманітності у смаку та букеті вин такого типу. У зв'язку з цим робота, спрямована на вивчення можливості виробництва оригінальних вин цього типу в умовах півдня нашої країни, є актуальною. Мета роботи: вивчити доцільність приготування вин за кахетинською технологією із мускатного сорту винограду Іршаї Олівер в умовах півдня нашої країни (Миколаївська област, ВАТ Лиманський). Практичне значення отриманих результатів: Інтерес поціновувачів вина до нового, а також популярність кахетинських вин є стимулом для який дозволяє рекомендувати впровадження цієї технології у виробництво, що підтверджує практичне значення роботи.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок