Перегляд за Автор "Бершака, Антона Юрійовича_"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання рослинних компонентів в виробництві м’ясопродуктів функціонального призначення(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Бершака, Антона Юрійовича_По результатам проведених досліджень був зроблен висновок, що заміна до 3% м’яса кролів на крупу булгур дозволяє: - отримати січені м’ясо-рослинні напівфабрикати з м’яса кролів доброї якості з диєтичними властивостями; - підвищить у напівфабрикатах кількість білків рослинного походження і наблизити співвідношення білків рослинного і тваринного походження до рекомендуємого, що підвищує ступінь засвоювання м’ясо-рослинних січених напівфабрикатів з м’яса кролів; - збагаченню м’ясо-рослинних січених напівфабрикатів компонентами крупи булгур, що сприяє поліпшенню їх якості; - знизити вартість м’ясо-рослинних напівфабрикатів з м’яса кролів за рахунок найбільш низької ціні на крупу булгур по відношенню до кролячого м’яса.