Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бервено Юлія"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз небезпечних чинників виробництва пива «Преміум» в умовах ТОВ «ЗЕМАН», м. Луцьк
    (ОНТУ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2023) Бервено Юлія
    Мета та завдання проведення технологічної експертизи виробництва пива «Преміум», яка включає: розгляд технологічної схеми виробництва, аналіз небезпечних чинників, контроль якості та безпечності вихідної сировини, технологічного процесу та готової продукції. Об’єкт дослідження: Пиво «Преміум» від ТзОВ «ЗЕМАН». Предмет дослідження: технологічна експертиза виробництва пива «Преміум» ТзОВ «ЗЕМАН». В результаті роботи було надано характеристику ТзОВ «ЗЕМАН» виробництва пива «Преміум». Проаналізовано та обґрунтовано блок-схему технологічного процесу виробництва пива. Проведено аналіз сировини, допоміжних і пакувальних матеріалів. Наведено схему контролю якості готової продукції, розглянуто можливі дефекти та види фальсифікації. Запропоновано аналіз небезпечних чинників технології виробництва пива «Преміум» ТзОВ «ЗЕМАН». Розроблено план НАССР та План ОПП (операційні програми-передумови). Встановлена чотири критични точки керування і одна операційна програма-передумова. Проведена оцінка економічної ефективності впровадження плану НАССР при виробництві пива «Преміум» на ТзОВ «ЗЕМАН». Встановлено, що впровадження на підприємстві системи управління якістю і безпечністю має господарську доцільність та є економічно ефективним. Робота обсягом 95 сторінок складається із вступу, 5 розділів, загальних висновків, списку використаних літературних джерел, що включає 32 найменування, 2 рисунків, 36 таблиць та додатків.
  • Документ
    Технологічна експертиза виробництва заморожених круасанів та наукові основи вдосконалення системи НАССР на ТОВ «ЧАНТА МАУНТ»
    (ОНТУ, кафедра харчової хімії, експертизи та біотехнологій, 2024) Бервено Юлія
    Актуальність. На сьогоднішній день система НАССР визнана найефективнішим способом забезпечення безпечності харчових продуктів у світі. Це науковий, раціональний і системний підхід до ідентифікації продукції, оцінки та контролю ризиків, які можуть виникнути під час виробництва, обробки, зберігання та використання харчових продуктів. Принципи системи НАССР рекомендовані Комісією Codex Alimentarius для практичного застосування та є обов’язковими для всіх закладів харчування в країнах ЄС та України. Хлібопекарська промисловість є основною провідною галуззю майже в усіх країнах світу. Безсумнівно, що одним із спонукань пекарні до впровадження системи НАССР є підвищення продуктивності бізнесу, але безпека хлібобулочних виробів має бути частиною загального стратегічного плану будь-якого хлібобулочного підприємства. Прагнення виробників мінімізувати ризик і контролювати безпеку своєї продукції призвело до створення та розвитку різноманітних концепцій управління безпекою. Від ефективного управління та чіткої організації всіх етапів виробництва залежить безпека хлібобулочних виробів, виробництво та успіх підприємств, що працюють у цій сфері. Система НАССР для хлібопекарської промисловості України розроблена таким чином, щоб охопити всі аспекти безпеки продукції на кожній ланці харчового ланцюга, від вирощування та збору врожаю, закупівлі сировини до моменту споживання готового виробу споживачем. Метою роботи є вдосконалення системи НАССР на підприємстві ТОВ «Чанта Маунт» для виробництва заморожених круасанів. Об'єктом дослідження є технологічна експертиза заморожених круасанів та документація при їх виготовленні. Предметом дослідження є круасани заморожені та вдосконалення системи управління безпечністю харчової продукції, які застосовуються до процесу виробництва круасанів заморожених. Діяльність підприємства ТОВ «Чанта Маунт». Наукова новизна одержаних результатів: - вивчена нормативна документація і технологія виробництва заморожених круасанів; - розроблений НАССР –план виробництва, визначені суттєві небезпечні чинники, заходи керування; - проведений аудит і аналіз виникаючих невідповідностей при виробництві заморожених круасанів; - запропоновани заходи із удосконалення системи НАССР на підприємстві ТОВ «Чанта Маунт»; - проведений розрахунок інвестиційної привабливості проекту. Робота обсягом 138 стор. складається із вступу, 6 розділів, загальних висновків, списку використаних літературних джерел, що включає 58 найменувань (6 сторінок), 7 рисунків (5 сторінок), 27 таблиць (17 сторінок) та додатків (4 сторінки).

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок