Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Безлепкін Євген Анатолійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Будівництво борошномельного заводу продуктивністю 12,5 т/годину (варіант 1)
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2024) Безлепкін Євген Анатолійович
    Актуальність теми: Пшеничне борошно – порошкоподібний харчовий продукт, що отримується при подрібненні зерна. Це основна сировина для хлібопекарських та кондитерських підприємств. Висока кон-куренція на ринку виробництва борошна внаслідок поступового змен-шення об’ємів виробництва борошна, підвищення вимог до якості борошна з боку споживачів, низька енергоефективність застарілих підпри-ємств, спонукає переозброєнню борошномельної галузі і будівництву сучасних борошномельних заводів. Мета роботи: Провести наукові дослідження з показників якості експортних партій борошна у 2023 році та спроектувати схему техноло-гічного процесу з переробки пшениці у борошно вищого та першого сортів. Практичне значення отриманих результатів: Результати можуть бути використанні у борошномельній промисловості України при будів-ництві нових або реконструкції діючих підприємств. Структура роботи: анотація; зміст; вступ; розділ 1 «Стан проблеми та перспективи її вирішення»; розділ 2 «Техніко-економічне обґрун-тування»; розділ 3 «Характеристика технологічних об’єктів та комунікацій генерального плану підприємства»; розділ 4 «Наукова частина»; розділ 5 «Технологічна частина»; розділ 6 «Техніко-економічні показ-ники»; висновки та рекомендації; список літератури; графічні додатки. Обсяг роботи: пояснювальна записка викладена на 98 сторінках, включає 23 таблиць, 1 рисунок. Графічна частина включає 7 листів. Висновок: в результаті наукових досліджень встановлено основні показники якості експортних партій борошна у 2023 році, наведено тех-нологічну схему виробництва борошна вищого та першого сортів, вимоги до сировини та готової продукції, проведено розрахунки кількості технологічного обладнання, визначено техніко-економічні показники та обгрунтовано доцільність проекту. Результати роботи надруковані у збірнику тез та доповідей до 84 наукової конференції викладачів ОНТУ; у збірнику тез «Наукові праці молодих учених, аспірантів та студентів ОНТУ».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок