Перегляд за Автор "Беззодіна, А. Р."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ124438 Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого овочевого напою «Здоров’ячко»(2018) Беззодіна, А. Р.; Дзюба, Н. А.Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого овочевого напою, що містить сік плодів рослинної сировини, структуроутворювач та підсолоджувач - мед, яка відрізняється тим, що вона містить капустяний, морквяний та буряковий соки-фреш, як структуроутворювач - сухий колагеновий препарат, та додатково містить соняшникову олію.
- Документ128529 Композиція інгредієнтів для приготування напою для вагітних на молочній основі(2018) Дзюба, Н. А.; Вікуль, С. І.; Беззодіна, А. Р.; Олійник, М. І.Композиція інгредієнтів для приготування напою для вагітних на молочній основі, що містить молочний та рослинний компоненти, яка відрізняється тим, що вона додатково містить мед та гідролізат колагену, як молочний компонент містить молоко коров'яче та сир кисломолочний, а як рослинний компонент - банан або шпинат, насіння кунжуту, горіхи волоські та псиліум.
- ДокументАналіз ринку напоїв спеціального призначення(2017) Беззодіна, А. Р.; Дзюба, Н. А.Ринок функціональних напоїв в Україні поки що остаточно не сформувався. Він представлений в основному енергетичними напоями. Отже, актуальним була б розробка напоїв спеціального призначення, збагаченими ессенціальними речовинами.