Перегляд за Автор "Батраков, О. О."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз змін нормативно-правової бази України щодо продуктів захищених географічним зазначенням(2017) Ткаченко, О. Б.; Батраков, О. О.Питання географічного зазначення не раз піднімалося та освітлювалося науковцями різних сфер діяльності, починаючи з юриспруденції та закінчуючи економікою та маркетингом.
- ДокументКатегорія якості КНП в асортименті столових вин України(2017) Недзвецький, А. П.; Батраков, О. О.В даній роботі розглядається категорія якості КНП в асортименті столових вин України.
- ДокументПерспективи впровадження географічних зазначень, як категорії виноградних вин(2016) Ткаченко, О. Б.; Батраков, О. О.Надано перелік заходів, необхідних, за визначенням вітчизняних спеціалістів, для збільшення кількості реєстрацій в Україні географічних зазначень.
- ДокументПерспективи впровадження географічних зазначень, як категорії виноградних вин(2016) Ткаченко, О. Б.; Батраков, О. О.Розглянуто заходи, необхідні для збільшення кількості реєстрацій географічних зазначень в Україні.
- ДокументПерспективи категорії якості PGI на прикладі вин, насичених діоксидом вуглецю(2017) Макарова, Н. В.; Батраков, О. О.В даній роботі було розглянуто перспективи категорії якості PGI на прикладі вин, насичених діоксидом вуглецю.
- ДокументІдентифікація та товарознавча оцінка якості білих ігристих вин марки брют(2017) Фасоля, А. С.; Батраков, О. О.Дослідження направлене на ідентифікацію та товарознавчу оцінку якості ігристих вин брют можна вважати актуальною. Об`єктами дослідження даної роботи являються 3 зразки вина ігристого брют, а саме: ТМ «Одеса» вино ігристе біле брют, «Артемівське» вино ігристе біле брют, «Shabo» вино ігристе біле брют.
- ДокументІдентифікація та товарознавча оцінка якості червоних столових сортових вин «Каберне»(2017) Ільїн, О. О.; Батраков, О. О.Актуальність даної теми полягає у необхідності дослідити споживні властивості червоного сухого вина типу Каберне-Совіньон, розібратися у корисних та шкідливих властивостях даних вин.