Перегляд за Автор "Баришева, Я.О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання збагаченої олії в технології рибних пресервів з метою посилення консервуючого ефекту при зберіганні в умовах помірних позитивних температур(2015) Манолі, Т.А.; Кушніренко, Н.М.; Баришева, Я.О.На сьогоднішній день актуальним є пошук ефективних бар'єрних засобів і способів обробки рибної сировини, що забезпечують мікробіологічну стійкість, антиокислювальний ефект, безпеку рибної продукції при зберіганні, високі органолептичні властивості та харчову цінність.
- ДокументДистанційне навчання як нова форма навчання(2016) Манолі, Т.А.; Баришева, Я.О.; Бочарова, О.В.Дистанційне навчання в наш час визначається як взаємодія викладача і студентів між собою на відстані, що відбиває всі властиві навчальному процесу компоненти (цілі, зміст, методи, організаційні форми, засоби навчання) і реалізоване специфічними засобами Інтернет-технологій або іншими засобами, що передбачають інтерактивність. Це самостійна форма навчання, для якої характерно, що інформаційні технології є провідним засобом.