Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Барбицька Дар'я"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Основні напрями зниження собівартості продукції ПрАТ «Домінік» на основі поліпшення використання основних засобів
    (ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2023) Барбицька Дар'я
    Мета дослідження полягає у визначенні напрямів зниження собівартості продукції за рахунок підвищення ефективності використання та відтворення основних засобів підприємств кондитерської промисловості України. Об`єктом дослідження є процеси підвищення ефективності операційної діяльності (зокрема зниження собівартості продукції). Предмет дослідження – шляхи підвищення ефективності використання та відтворення основних виробничих засобів підприємства. Завдання роботи полягають у дослідженні теоретичних аспектів формування собівартості продукції та ефективності зниження витрат на виробництво продукції; встановленні факторів та шляхів підвищення ефективності використання та відтворення основних виробничих засобів; проведенні діагностики зовнішнього середовища кондитерської галузі України та внутрішнього стану ПрАТ «Домінік» за 2020-2021 рр.; розробленні комплексу заходів з підвищення ефективності операційної діяльності за рахунок кращого використання та відтворення основних засобів підприємства. За результатами виконаної роботи сформульовані пропозиції з підвищення ефективності операційної діяльності (зниженні собівартості продукції) за рахунок підвищення ефективності використання та відтворення основних засобів підприємств кондитерської галузі України. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах кондитерської галузі України.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок