Перегляд за Автор "Бандурська К."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження інноваційних послуг для дітей в готельному бізнесі(2022) Бандурська К.; Д’яконова А. К.; Жовтяк К. О.У зв’язку з насиченим конкурентним середовищем, готелі та ресторани проводять постійний моніторинг попиту споживачів, впроваджують інновації для утримання уваги го стей та збільшення кількості контингенту споживачів. Успішні готельно-ресторанні заклади сьогодення – це комплекси з широким асортиментом додаткових послуг, що виконують будь-які забаганки споживачів. Метою даної роботи є розробка нової концепції розвитку готелю «Бон Апарт» в Ар кадії м. Одеса шляхом впровадження додаткових анімаційних послуг для дітей.