Перегляд за Автор "Баль-Прилипко, Л.В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАноліт - як натуральний протимікробний засіб для харчової промисловості(2016) Баль-Прилипко, Л.В.; Леонова, Б.І.; Титаренко, Б.С.; Тарасова, А.Ю.
- ДокументАнтиоксидантні властивості католіту(2016) Баль-Прилипко, Л.В.; Леонова, Б.І.; Науменко, Л.В.; Гавришова, М.С.
- ДокументЗастосування сучасних способів очистки води на м'ясопереробних підприємствах України(2016) Баль-Прилипко, Л.В.; Леонова, Б.І.; Чорна, М.Г.; Нагорний, К.М.