Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бакова Антоніна Олексіївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проектування потоковомеханізованих ліній по виробництву хліба Микулинецького в/г 0,8 кг та булок любительських 1/г 0,2 кг в хлібопекарному цеху м. Ізмаїл Одеської області.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Бакова Антоніна Олексіївна
    Хлiб - це продукт, який завжди користувався попитом у населення, є продуктом першої необхiдностi. Він не лише втамовує голод, але й забезпечує організм людини необхідними поживними речовинами, такими як вуглеводи, білки, вітаміни та мінерали. Хлібобулочні вироби - є одним з основних продуктів харчування людини. Хлiбопекарська галузь в Україні досить добре розвивається, є основною галуззю харчової промисловості. Протягом останнiх рокiв в Українi щорiчно виробляється близько 2,5 млн тонн хлiба i хлiбобулочних виробів. Хлiб в Українi вважається основним продуктом соцiального значення. Добова потреба в хлібі становить від 90 до 130 грамів. Хлібопекарська промисловість спроможна забезпечити різноманітними видами хлібобулочних виробів, різні категорії населення.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок