Перегляд за Автор "Баканов, Д. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ134524 Композиція інгредієнтів для приготування фалафелю(2019) Атанасова, В. В.; Баканов, Д. О.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування фалафелю, з підвищеним вмістом біологічно активних речовин, та усунення речовин, які перешкоджають перетравлюванню.
- ДокументФалафель – смачний та корисний(2018) Атанасова, В. В.; Баканов, Д. О.Сьогодні при розробці технології харчових продуктів враховуються нові тенденції в харчуванні людини, створення продуктів з певним напрямом їх біологічної та фізіологічної дії. Саме до таких інноваційних продуктів відноситься фалафель.