Перегляд за Автор "Бабський, О. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ75652 Спосіб автоматичного управління процесом випічки хліба(2012) Бабський, О. В.; Павлов, А. І.Спосіб автоматичного управління процесом випічки хліба, який включає первинну вологу обробку тістових заготовок за допомогою пари, попередній прогрів тістових заготовок, вимірювання і регулювання температури в окремих зонах печі, вимірювання і регулювання температури толочних газів, вимірювання і регулювання розрідження в топці, який відрізняється тим, що коригують задане значення температури толочних газів пропорційно сумі відхилень поточного значення розрідження в топці від заданого, його інтегралу та диференціалу, коригують задане значення температури у першій зоні випічки пропорційно сумі відхилень поточного значення розрідження в топці від заданого, його інтегралу та диференціалу, коригують задане значення температури у другій зоні випічки пропорційно сумі відхилень поточного значення розрідження в топці від заданого, його інтегралу та диференціалу, коригують задане значення температури у першій зоні випічки пропорційно сумі відхилень поточного значення температури толочних газів від заданого, його інтегралу та диференціалу, коригують задане значення температури у другій зоні випічки пропорційно сумі відхилень поточного значення температури толочних газів від заданого, його інтегралу та диференціалу.