Перегляд за Автор "БОНДАРЕНКО, ОЛЕНА СЕРГІЇВНА"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроектування м’ясожирового корпусу для ТОВ «Одесспродкомплекс»з розробкою забійного цеху по переробці свиней в шкурі.(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) БОНДАРЕНКО, ОЛЕНА СЕРГІЇВНАУ проекті проведено аналіз сировинної зони, визначена проектована потужність забійного цеху. Логічно обґрунтований вибір нового сучасного технологічного обладнання, розраховано його потрібну кількість. Обрані технологічні схеми виробництва свинини в шкурі. Охарактеризовано вимоги до сировини та готової продукції відповідно до нормативно-технічною документацією. Розраховано кількість основних і допоміжних робітників. Розраховані площі виробничих приміщень і скомпоновані у виробничий корпус. Наведено схему контролю основної і допоміжної сировини, допоміжних матеріалів по ходу виробництва. Розраховані потреби цеху в холодній і гарячій воді, парі, електроенергії. Охарактеризований промисловий майданчик, розраховані площі будівель і споруд на генеральному плані підприємства.