Перегляд за Автор "Атанасова, В.В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження бінарних занять у процес підготовки фахівців на етапі технологічного проектування(2015) Тележенко, Л.М.; Атанасова, В.В.На сьогодні існує багато різноманітних форм і методів інноваційного навчання, спрямованих на якісне засвоєння знань студентами, розвиток їх розумової діяльності. Міждисциплінарна інтеграція знань дуже важлива для сучасного навчання й повинна розглядатися не тільки з погляду взаємозв’язків знань по навчальних дисциплінах, але й як інтегрування технологій, методів і форм навчання.
- ДокументУдосконалення професійної підготовки студентів шляхом підвищення зацікавленості до самостійного опрацювання тем курсу «Нутриціологія»(2014) Тележенко, Л.М.; Атанасова, В.В.Харчування є найбільш вагомим чинником, що забезпечує самопочуття здорової і хворої людини. У зв’язку з цим основи дієтології і нутриціології не можуть залишити будь кого байдужим. Студенти спеціальностей, підготовка яких здійснюється на кафедрі Технології ресторанного і оздоровчого харчування, повинні досконало засвоїти концепцію харчування, вміти скорегувати раціон для профілактики аліментарних порушень.
- ДокументЦелесообразность применения пророщенной чечевицы и ее ростков при приготовлении первых обеденных блюд(2010) Атанасова, В.В.Показана целесообразность применения пророщенного зерна чечевицы при приготовлении первых обеденных блюд для обеспечения организма растительными компонентами, не имеющими негативного влияния на процесс пищеварения.