Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Атанасова, В.В."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Впровадження бінарних занять у процес підготовки фахівців на етапі технологічного проектування
    (2015) Тележенко, Л.М.; Атанасова, В.В.
    На сьогодні існує багато різноманітних форм і методів інноваційного навчання, спрямованих на якісне засвоєння знань студентами, розвиток їх розумової діяльності. Міждисциплінарна інтеграція знань дуже важлива для сучасного навчання й повинна розглядатися не тільки з погляду взаємозв’язків знань по навчальних дисциплінах, але й як інтегрування технологій, методів і форм навчання.
  • Документ
    Технологічні особливості приготування страв з сочевиці
    (2015) Атанасова, В.В.
    З точки зору фізіології харчування значна роль приділяється регулярності споживання їжі та її підготовленості до засвоєння організмом. Споживання перших обідніх страв має велике значення для всіх верств населення, що обумовлене їх впливом на загальний процес травлення.
  • Документ
    Удосконалення професійної підготовки студентів шляхом підвищення зацікавленості до самостійного опрацювання тем курсу «Нутриціологія»
    (2014) Тележенко, Л.М.; Атанасова, В.В.
    Харчування є найбільш вагомим чинником, що забезпечує самопочуття здорової і хворої людини. У зв’язку з цим основи дієтології і нутриціології не можуть залишити будь кого байдужим. Студенти спеціальностей, підготовка яких здійснюється на кафедрі Технології ресторанного і оздоровчого харчування, повинні досконало засвоїти концепцію харчування, вміти скорегувати раціон для профілактики аліментарних порушень.
  • Документ
    Целесообразность применения пророщенной чечевицы и ее ростков при приготовлении первых обеденных блюд
    (2010) Атанасова, В.В.
    Показана целесообразность применения пророщенного зерна чечевицы при приготовлении первых обеденных блюд для обеспечения организма растительными компонентами, не имеющими негативного влияния на процесс пищеварения.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок