Перегляд за Автор "Артамонова, М. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу(2016) Шматченко, Н. В.; Артамонова, М. В.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.Метою дослідження було визначення бромної антиоксидантної ємності свіжої рослинної сировини, кріодобавок з неї та мармеладу і маршмелоу з їх використанням.
- ДокументДериватографічні дослідження впливу рослинних кріодобавок на стан води у мармеладі желейно-фруктовому(2018) Артамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.В даній роботі наведено результати впливу рослинних кріодобавок на стан води у мармеладі желейно-фруктовому.