Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Антіпіна, О.О."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Місце дисципліни «Методи дослідження у сфері гостинності» у підготовці магістрів спеціальностей «Готельна і ресторанна справа»
    (2015) Дишкантюк, О.В.; Антіпіна, О.О.
    Підвищенню професійної компетенції майбутніх фахівців у сфері готельноресторанної справи сприяє пошук такого планування навчальних курсів для магістрів, при засвоєнні яких студенти матимуть інструмент для об’єктивної оцінки якості та харчової цінності продуктів харчування та продовольчої сировини.
  • Документ
    Організація самостійної роботи з дисципліни “Харчова хімія” з урахуванням професійного спрямування
    (2014) Антіпіна, О.О.
    «Харчова хімія» – інтегральна наука, у яку входять розділи окремих хімічних наук, нутріціологігії, фізіології харчування тощо. Вивчення основ харчової хімії має велике значення для практичної діяльності майбутніх фахівців з галузей харчової промисловості, а саме – для успішного удосконалення технологічних процесів, підвищення їх ефективності, створення нових технологій виробництва високоякісних, біологічно цінних продуктів харчу- вання. Для становлення обізнаного, творчо мислячого професіонала в першу чергу необхідно навчити студента самостійно працювати, вдумливо підходити до вирішення конкретних питань, постійно прагнути удосконалювати свої знання. Самостійна робота студента спрямована на формування саме таких навичок.
  • Документ
    Отримання геміцелюлоз з кавового шламу
    (2015) Антіпіна, О.О.
    Один з перспективних напрямів розвитку сучасних технологій продуктів харчування – виробництво функціональних оздоровчих продуктів. Особливий сенс має використання побічних продуктів переробки продовольчої сировини для вилучення цінних біологічно активних речовин, які можна застосувати для створення нових функціональних продуктів. Одним з перспективних джерел таких компонентів є відходи виробництва розчинної кави – кавовий шлам.
  • Документ
    Хімічні методи оцінки якості харчових продуктів у лабораторному практикумі для студентів факультету менеджменту і маркетингу
    (2010) Антіпіна, О.О.
  • Документ
    Інноваційні підходи до складання завдань для індивідуальної роботи
    (2015) Антіпіна, О.О.
    Згідно із сучасними тенденціями навчання у вищій школі основою успішності є самостійна навчально-пізнавальна діяльність студентів. Інноваційним впровадженням у концепцію навчання є наголос на особисто-орієнтовану освіту. Навчальний процес при цьому набуває виду дослідження, пошуку, ділової гри, які становляться джерелом власного досліду.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок