Перегляд за Автор "Антіпіна, О.О."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВилучення геміцелюлоз з кавового шламу(2015) Антіпіна, О.О.Виконано дослідження хімічного складу відходів виробництва розчинної кави - кавового шламу з метою вилучення домінуючих полісахаридів.
- ДокументМісце дисципліни «Методи дослідження у сфері гостинності» у підготовці магістрів спеціальностей «Готельна і ресторанна справа»(2015) Дишкантюк, О.В.; Антіпіна, О.О.Підвищенню професійної компетенції майбутніх фахівців у сфері готельноресторанної справи сприяє пошук такого планування навчальних курсів для магістрів, при засвоєнні яких студенти матимуть інструмент для об’єктивної оцінки якості та харчової цінності продуктів харчування та продовольчої сировини.
- ДокументОрганізація самостійної роботи з дисципліни “Харчова хімія” з урахуванням професійного спрямування(2014) Антіпіна, О.О.«Харчова хімія» – інтегральна наука, у яку входять розділи окремих хімічних наук, нутріціологігії, фізіології харчування тощо. Вивчення основ харчової хімії має велике значення для практичної діяльності майбутніх фахівців з галузей харчової промисловості, а саме – для успішного удосконалення технологічних процесів, підвищення їх ефективності, створення нових технологій виробництва високоякісних, біологічно цінних продуктів харчу- вання. Для становлення обізнаного, творчо мислячого професіонала в першу чергу необхідно навчити студента самостійно працювати, вдумливо підходити до вирішення конкретних питань, постійно прагнути удосконалювати свої знання. Самостійна робота студента спрямована на формування саме таких навичок.
- ДокументОрганізація самостійної роботи при вивченні курсу «Товарознавство»(2016) Антіпіна, О.О.Самостійна робота є особливою формою навчально-наукової діяльності студентів. Мета організації самостійної роботи студентів – навчити їх вдумливо і самостійно працювати спочатку з навчальним матеріалом, потім з науковою інформацією; закласти основи самоорганізації і самовиховання з тим, щоб прищепити прагнення надалі безперервно підвищувати свою кваліфікацію.
- ДокументОсобливості викладання дисципліни «Харчові добавки» для студентів факультету ЕМБ(2009) Антіпіна, О.О.
- ДокументОтримання геміцелюлоз з кавового шламу(2015) Антіпіна, О.О.Один з перспективних напрямів розвитку сучасних технологій продуктів харчування – виробництво функціональних оздоровчих продуктів. Особливий сенс має використання побічних продуктів переробки продовольчої сировини для вилучення цінних біологічно активних речовин, які можна застосувати для створення нових функціональних продуктів. Одним з перспективних джерел таких компонентів є відходи виробництва розчинної кави – кавовий шлам.
- ДокументПідвищення ролі самостійної роботи при вивченні курсу “Харчова хімія”(2013) Антіпіна, О.О.Дисципліна «Харчова хімія» має особливе значення для підготовки фахівців за напрямом «Харчові технології та інженерія», оскільки вивчає компоненти харчової сировини та готових продуктів, їх взаємодію та перетворення в ході технологічних процесів.
- ДокументІнноваційні підходи до складання завдань для індивідуальної роботи(2015) Антіпіна, О.О.Згідно із сучасними тенденціями навчання у вищій школі основою успішності є самостійна навчально-пізнавальна діяльність студентів. Інноваційним впровадженням у концепцію навчання є наголос на особисто-орієнтовану освіту. Навчальний процес при цьому набуває виду дослідження, пошуку, ділової гри, які становляться джерелом власного досліду.