Перегляд за Автор "Антюшко, Д. П."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналiз практики встановлення допустимих норм вмісту контамiнантiв у харчових продуктах(2021) Антюшко, Д. П.
- ДокументАналіз стану вітчизняного ринку хлібобулочної продукції(2019) Антюшко, Д. П.Виробництво хлібобулочної продукції ідентифікують як стратегічно важливе для розвитку національної економіки, а ефективність роботи підприємств хлібопекарської галузі визначає продовольчу та національну безпеку нашої держави.
- ДокументВажливість впровадження нової редакції міжнародного стандарту ISO 22000(2018) Антюшко, Д. П.Відповідно до загальновизнаних положень, розроблених спеціалістами ВООЗ, рівень здоров’я населення на 68-74% залежить від способу життя. Аксіоматичним є твердження, що найбільш важливим фактором і чинником у даному процесі є оптимальне потребам повноцінне харчування належного рівня безпечності та якості.
- ДокументСпеціальне харчування в системі забезпечення здоров’я населення(2017) Антюшко, Д. П.У нинішніх умовах розвитку нашої держави та суспільства все більш важливого та невід’ємного значення набуває забезпечення населення повноцінним здоровим харчуванням. Воно, в свою чергу, має відповідати як усталеним класичним догмам забезпечення нормального фізіологічного обміну, так і сучасним світовим тенденціям щодо урізноманітнення харчових раціонів.