Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Антюшко, Д. П."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналiз практики встановлення допустимих норм вмісту контамiнантiв у харчових продуктах
    (2021) Антюшко, Д. П.
  • Документ
    Аналіз стану вітчизняного ринку хлібобулочної продукції
    (2019) Антюшко, Д. П.
    Виробництво хлібобулочної продукції ідентифікують як стратегічно важливе для розвитку національної економіки, а ефективність роботи підприємств хлібопекарської галузі визначає продовольчу та національну безпеку нашої держави.
  • Документ
    Важливість впровадження нової редакції міжнародного стандарту ISO 22000
    (2018) Антюшко, Д. П.
    Відповідно до загальновизнаних положень, розроблених спеціалістами ВООЗ, рівень здоров’я населення на 68-74% залежить від способу життя. Аксіоматичним є твердження, що найбільш важливим фактором і чинником у даному процесі є оптимальне потребам повноцінне харчування належного рівня безпечності та якості.
  • Документ
    Спеціальне харчування в системі забезпечення здоров’я населення
    (2017) Антюшко, Д. П.
    У нинішніх умовах розвитку нашої держави та суспільства все більш важливого та невід’ємного значення набуває забезпечення населення повноцінним здоровим харчуванням. Воно, в свою чергу, має відповідати як усталеним класичним догмам забезпечення нормального фізіологічного обміну, так і сучасним світовим тенденціям щодо урізноманітнення харчових раціонів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок