Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Антонович Катерина Юріївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка меню страв з м’яса в сучасних закладах ресторанного господарства.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Антонович Катерина Юріївна
    Сфера громадського харчування в Україні має тривалу та насичену історію, яка відображає як зміни в соціально-економічному житті, так і еволюцію кулінарних уподобань населення. Вона завжди відігравала ключову роль у забезпеченні людей якісною їжею та формуванні кулінарної самобутності країни. У часи СРСР ця галузь була централізованою й представлена головним чином їдальнями, буфетами і столовими на підприємствах, у школах та інших установах. Головна мета полягала в тому, щоб забезпечити населення доступною та поживною їжею. У цей період утвердилася концепція так званої "радянської кухні", що поєднувала кулінарні традиції різних народів Союзу.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок