Перегляд за Автор "Антонов, Д. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМанан кавового шламу як компонент харчового функціонально-фізіологічного нанокомплексу(2019) Черно, Н. К.; Гураль, Л. С.; Науменко, К. І.; Очкурьова, О. Ф.; Антонов, Д. С.Розроблено біотехнологічний спосіб вилучення водорозчинного манану з кавового шламу із застосуванням попереднього ультразвукового оброблення сировини. Підібрано умови отримання молекулярного комплексу на основі вилученого манану та казеїнових гідролізатів. Отримані комплекси можна розглядати як перспективні фізіологічно активні інгредієнти при створенні функціональних продуктів харчування оздоровчого спрямування.