Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Аннюк, О. М."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    57957 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату безглютенового
    (2011) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Котузаки, О. М.; Аннюк, О. М.; Хвостенко, К. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить крохмаль картопляний, цукор-пісок, меланж та есенцію ванільну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно із гречаної крупи термічно необробленої.
  • Документ
    59114 Композиція інгредієнтів для приготування масляного бісквітного напівфабрикату
    (2011) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Котузаки, О. М.; Аннюк, О. М.; Іванова, Г. С.
    Композиція інгредієнтів для отримання масляного бісквітного напівфабрикату, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно гречане, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, яка відрізняється тим, що додатково містить масло вершкове та какао-порошок.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок