Перегляд за Автор "Андрющенко, Е. Г."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМетоди управління економічною безпекою підприємства(2021) Згадова, Н. С.; Андрющенко, Е. Г.Для оцінювання стану ресурсного забезпечення підприємства в системі його економічної безпеки сформовано сукупність кількісних та якісних показників, традиційно використовуваних для аналізу ресурсного потенціалу підприємства в розрізі його складових. Таку сукупність сформовано з використанням принципів - узгодженості, конструктивності, репрезентативності, достовірності, порівнянності, зв'язку, оптимальності, верифікації, цілеспрямованості, адаптації, агрегованості. Надано характеристику основних методів якісної та кількісної оцінки ризиків підприємства.
- ДокументФормування та управління системою продовольчої безпеки(Вид-во Іванченка І.С., 2021) Работін, Ю. А.; Неустроєв, Ю. Г.; Ткачук, Т. І.; Руммо, В. В.; Згадова, Н. С.; Храпкіна, В. В.; Атамась, Г. П.; Лагодієнко, В. В.; Губко, В. І.; Шишлюк, В. Р.; Криницька, О. О.; Єгорова-Гудкова, Т. І.; Павленко, Г. М.; Кравченко, Ю. І.; Заболотна, О. С.; Андрющенко, Е. Г.Монографію присвячено питанням формування та управління в системі продовольчої безпеки України в рамках зовнішнього оточення під впливом внутрішнього середовища. Досліджено стан та особливості продовольчої безпеки та узагальненно теоретичні погляди на продовольчу безпеку, комплексне вивчення особливостей і закономірностей проблеми продовольчої безпеки як складової економічної безпеки, формулювання основних аспектів і напрямів розвитку досліджень продовольчої безпеки, оцінки ії рівня та напрямів забезпечення ії достатнього рівня й усунення загроз фінансового забезпечення. Для працівників навчальних і наукових закладів, аспірантів, студентів, а також керівників та спеціалістів підприємств і організацій.