Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Андрейцева, Анастасія Олександрівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект ресторану грузинської кухні з впровадженням у меню страв підвищеної харчової цінності
    (ОНАХТ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Андрейцева, Анастасія Олександрівна
    Актуальність теми: Трендом (прим. тренд — це те, що з малого переростає в велике) в Україні по автентичній їжі за останні кілька років є грузинська кухня. За статистикою за останні 2 роки в містах-мільйонниках відкрилося більше 150 ресторанів грузинської кухні. Трендом завжди будуть страви і кухні, які популярні вже не одне десятиліття. Наприклад, італійська кухня завжди буде трендом. Постійно буде відбуватися реінкарнація італійської їжі, будуть нові формати. Обумовлено це тим, що люди завжди їдять вуглеводи — пасту, піцу, равіолі з сиром, м'ясом і багато іншого. Давайте ж розберемося, чому грузинська кухня є трендом в Україні. Насправді відповідь проста — грузинська кухня візуально і ментально нам зрозуміла, як і італійська. Грузинська кухня дуже схожа та італійську: піца — це хачапурі, равіолі — хінкалі, салат з руколою і м'яким сиром моцарелла — це звичайний салат із зеленню і сиром сулугуні. Як на мене, то розвиваються в таких масштабах кухні, які в своєму коді мають винну культуру. Грузія і Україна з усіх пострадянських країн — держави з культурним кодом вина. Так можна вважати, оскільки зараз в Україні виноробство теж стрімко почало розвиватися. Тому проект ресторану саме грузинської кухні є актуальним. Мета дипломного проекту - проект ресторану грузинської кухні. Для досягнення поставленої мети визначені завдання: - розробити меню ресторану, проаналізувати конкурентний ринок для майбутнього підприємства. - скласти виробничу програму і встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для його забезпечення. - на основі виробничої програми, провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві. - розрахувати показники економічної ефективності проекту та встановити термін його окупності.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок