Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Аліна Горбатюк"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз впливу технології виробництва та первинної обробки молока-сировини на якість кисломолочних продуктів. На прикладі СТОВ «Петродолинське»
    (ОНТУ кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів, 2025) Аліна Горбатюк
    Кваліфікаційна робота включає 93 аркуша пояснювальної записки, 5 аркушів графічної частини, 51 джерело літератури. В роботі розроблено проєкт розширення СТОВ «Петродолинське» (Одеська область, Овідіопольський район) з організацією цеху переробки молока в кисломолочні напої та проведений аналіз впливу технології виробництва та первинної обробки молока-сировини на якість кисломолочних продуктів. Кваліфікаційна робота містить розрахунки витрат на виробництво і реалізацію продукції, основних техніко-економічних показників, економічним аналізом, а також заходами щодо забезпечення безпеки і нешкідливості виробничих процесів для робочого персоналу і навколишнього середовища У роботі проведено техніко-економічне обґрунтування доцільності будівництва цеху кисломолочних напоїв на молочно-товарній фермі. В роботі представлені розрахунки сировини і готової продукції, допоміжних матеріалів, обґрунтовані раціональні технологічні схеми первинної обробки та подальшої переробки молока-сировини на продукти із незбираного молока, проведений розрахунок і підбір технологічного устаткування, чисельності робітників, виробничих площ. В кваліфікаційній роботі проведений аналіз впливу технології виробництва та первинної обробки молока-сировини на якість кисломолочних продуктів. Якість молока-сировини визначається сукупністю технологічних, гігієнічних, ветеринарно-санітарних і організаційних факторів. Серед них найістотніший вплив мають такі чинники: санітарний стан доїльного обладнання, температурний режим, гігієна тварин, здоров’я корів, запобігання ризикам і впровадження HACCP.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок